Massage, healing, fasciavågsbehandling

Psst… För tillfället är jag mammaledig. Jag kan ta någon enstaka djurkommunikation, distanshealing eller hästlektion. Börjar jobba i större utsträckning igen under 2023.

Inkännande massage:
En av anledningarna till att jag utbildade mig till massör var att jag upplevde ett stort behov av massage hos de kunder som var hos mig på healing. Nu har behandlingarna dessutom utökats med ytterligare ett verktyg, en fasciavågsmaskin som genom vibrationer släpper spänningar i muskler och bindväv.

För mig är det viktigt att vara inkännande och närvarande vid massage. Förutom det du berättar om dig, din kropp och era behov känner jag också in vad kroppen behöver för att komma mer i balans, på samtliga plan. Jag guidar också dig till större närvaro i din kropp.

Behandlingen är en kombination av svensk klassisk massage, healing samt fasciavågsbehandling. Vi börjar varje behandling med att prata igenom vad du känner att du behöver i dag.

Mina kunder upplever behandlingen som väldigt avslappnande och skön. Mitt egna lugn smittar av sig på kunden och skapar en trygg mötesplats. Med min erfarenhet och den empatiska förmågan lyckas jag oftast gå till precis de platser där kunden har ont eller problem. Det är inte alltid vi lyckas lösa problemet, men många gånger skapas en större förståelse som i sin tur kan bidra till läkning. Massageformen passar dig med muskelspänningar, stress, ångest, sorg, ilska, trötthet eller depression. Men såklart också dig som bara önskar en mer medveten närvaro i din kropp och därmed också i ditt liv.

Healingen som massagen kombineras med är en universell kärleksfull energi som hjälper kroppen till självläkning på alla plan, från andligt till emotionellt och fysiskt. Den balanserar chakran och hjälper dig bli lugnare och mer närvarande i din kropp.

Fasciavågsmaskinen M1 från Atlasbalans jobbar främst med bindväv, en vävnad som skapar stadga och håller samman kroppen. Den finns i muskler, leder, ligament, huden, skelettet och i organ. Med andra ord, genom hela kroppen! I bindväven behöver det finnas rörelse, finns inte det skapas smärta och inflammationer.

Jag erbjuder denna massage i Visby och vid hembesök. 30, 60 eller 90 minuter. Går också bra att boka upp till 5*50 min behandling direkt efter sig, om ni är flera som vill ha massage.

Boka via mail till medvitundgotland@gmail.com.
I samarbete med Wellnet och Actiway.

”Underbart och helt avslappnande så bra massage.”
– Anne Gardelius

”Fick massage igår, och Beatrice hittade en massa hemska knölar samtidigt som vi tillsammans fick oss några goa skratt!”
– Ingela Jakobsson


Foto: Ebba Lund

(Vanligtvis sker massagen ej mitt i hästhagen.)