Healing

Allt som finns på denna jord, i detta universum, består av energi. Energi kan aldrig försvinna eller ta slut, men det kan ändra form/frekvens. Healing är en form av en energi. Det finns flera olika varianter av healing, precis som det finns olika former av massage. Den vanligaste är reiki, men det finns även änglahealing, kristallhealing, silvervioletta flamman, hjärta till hjärta och många, många fler. Just jag är utbildad inom Den Schamanska Regnbågsflamman.

Healingenergin är kärleksfull och hjälper dig till självläkning, på alla plan.

Jag gjorde en undersökning för de som bokat in sig på healing under 2018 och fick följande svar:

* De kunder som bokat healing till exempel har främst gjort det av anledningen att lösa ett problem, få större förståelse för sig själv/sitt djur eller så har de gått på känsla av att det är rätt väg.

* Problemen som fanns handlade om känslobearbetning, oro/rädsla eller smärta/värk

* Hittills är det 88,9% som upplever en förbättring efter första behandlingen!

* Och alla utom en skulle rekommendera healing till en vän.

Jag var lite motsträvig till att arbeta med healing som verktyg till en början, jag var nöjd med att vara djurkommunikatör och tyckte att andra kunde få vara healers. Men jag har fått inse att healing många gånger är bättre än samtalen samt ger större och snabbare resultat! Att kunna dela ett utrymme på det viset, det är magiskt <3 Så healingen har blivit mitt enklaste och mesta användbara verktyg.

Jag ber om healing till dig från de som vill sända healing. Kan vara från Moder Jord, änglarna, guider, djur mm. Jag känner in dig och går in och jobbar med de ”problem” som finns i din kropp. Renar chakran, jobbar med skador/sjukdomar, lättar på sorg, depression mm. Ofta ingår det vägledning av något slag.

För dig som exempelvis har många djur eller stort behov av healing. Hör av dig för att ta del av:
3 behandlingar för 800 kr
5 behandlingar för 1200 kr

Healing kan ges till allt levande, alltså kan exempelvis både du och dina djur bli hjälpta av denna behandlingsform. Healing tillhör alternativmedicin och forskningen har ännu inte helt kommit i kapp angående de läkande möjligheter som finns, men jag hälsar dig varmt välkommen att upptäcka hur healing kan hjälpa just dig! Boka tid HÄR.

Healing av djur på plats: Jag kombinerar handpåläggning med lätt massage.
Healing av människa på plats: Läs mer om Massage, healing, fasciavågsbehandling. En behandling kan bestå av enbart massage eller enbart healing, men jag kan inte själv välja bort den ena delen.
Healing på distans: Djur, människor eller platser. jag kopplar upp mig och känner in det jag ska jobba med.