Feedback från kunder

Vilken behandling jag fick idag🙏🥰 Hon är så kunnig och så ödmjuk💗Hittade precis de rätta ”punkterna” och saker som min kroppen behövde💗Det blir ett besök till och kan rekommendera henne från hela min hjärta 💗 Längtar efter kontakten med hästar också i framtiden😊 – Katja Korpela

Helt otroligt! Jag har fått en enorm hjälp att förstå min häst Duchesse på ett mycket djupare plan. Dessutom mår hon bättre i hela sin kropp. Inte längre lika spänd och den elaka hostan har börjat ge med sig. Det här har öppnat dörrarna till det jag trodde och önskade att det skulle finnas och nu vet jag, att det gör det. – Karin Eriksson-Hjelm

Jag fick en klassisk massage av Bea, med inslag av healing. Har haft mycket spänningshuvudvärk som Bea lyckades lösa upp, så den försvann. Rekommenderar henne varmt. – Sofia Hoas

Jag blev healad på distans och även min dotter.
Bea läser dessutom av.
Allt stämde i detalj plus massa som släppte!
Bea har väldigt ren och fin energi.
Tack!! – Michaela Ejderflykt

Blev healad på distans och är sååå nöjd, läste även av hästen, klockrent! – Marie Bergqvist

Jag har gått på intuitiv massage flera gånger och även gått kurs i djurkommunikation hos Medvitund. Det har varit så givande på så många plan! Det är få platser som jag lyckas slappna av på samma sätt som här och jag får hjälp att öppna upp och bearbeta mycket som finns inom mig. Nästa gång tänkte jag testa en vanlig svensk massage och jag ser fram emot det! – Tilda Sigfridsson