Djurkommunikation

Djurkommunikation är en form av telepatisk och intuitiv kommunikation som sker över artgränserna. Jag arbetar i nuläget enbart på distans med djurkommunikation, och tar kontakt med djuret med hjälp av en bild. Jag får kontakt genom att skicka ut en hälsning till djuret och frågar om det vill prata. Sen sker ett samtal inombords med hjälp av tankar, bilder, filmer, emotioner och fysiska förnimmelser. Samtalet bygger på de frågor du vill att jag ställer. Ett samtal tar mellan 20-60 minuter, beroende på antal frågor och hur pratglad djuret är. Den information jag får till mig skriver jag ner och skickar till dig. När du har läst samtalet är du välkommen med frågor eller feedback.

Några vanliga frågor är:
Hur djuret mår.
Vad som hänt vid ett specifikt tillfälle.
Varför djuret reagerar som den gör i vissa situationer.
Om den önskar några förändringar.

Som djurkommunikatör fokuserar jag på att hjälpa dig få en större förståelse för ditt djur. Jag kan inte säga åt katten att sluta kissa utanför lådan, hunden att sluta skälla eller hästen att gå på transporten. Men jag kan be djuret berätta om dess syn på situationen, och vad den behöver för att det ska bli en förändring. Det kanske kommer upp något minne som påverkat djuret, eller så får jag veta vilka känslor som kommer upp kring frågan/situationen. Genom att möta minnena eller känslorna finns det möjlighet till förändring. Ungefär som när du går i samtalsterapi. Genom att ni pratar om olika saker, du får svara på frågor och får stöd i processen av någon annan kan du läka.

Ibland kan det bli en märkbar skillnad efter samtalet. Men i de flesta fall behövs flera samtal, en kombination med healing, hjälp av andra terapeuter eller träning för att få ordning på problemet.

Det jag allra helst vill be dig om när du bokar ett samtal – Ha ett öppet sinne. Djuret kanske uppfattar saker annorlunda gentemot vad du gör. Eller så vill djuret prata om helt andra saker än det du tänkt dig. Jag kan vinkla samtalet, men jag kan inte styra det helt. Det jag också kan göra, och gör redan under samtalet, är att jag försöker formulera mig så gott jag kan för att du ska kunna förstå. Jag finns också tillgänglig att svara på frågor i efterhand, över mail eller telefon. Det jag och djuret allra helst önskar är att du ska förstå.

Oavsett om du som djurägare anser att jag haft kontakt eller inte betalar du för den tid jag avsatt åt er.

Här kan du läsa några av de samtal jag haft med Klaras djur.

Pris: 550 kr för enbart samtal. 600 kr för samtal och healing, kombinerat.
Boka tid via mail eller sms för samtal på distans. Därefter mailar du en bild på djuret, djurets namn, kön och ålder samt de frågor du vill ställa. Skriv gärna också med övriga saker som du tror det kan vara bra att jag vet om. Mail: medvitundgotland@gmail.com Sms: 079 339 8484