Spindelnätet

Innan jag lärde mig djurkommunikation, innan jag ens hade möjlighet att gå kurs i det, läste jag böcker om ämnet. I dessa böcker stod det, om och om igen, att ett samtal med djur är ungefär som att hitta rätt kanal på radion. Att man behöver tona in sig på rätt frekvens. Jag blev till slut så arg varje gång jag läste detta. Vadå hitta rätt frekvens? Jag förstod inte ett dugg.

3,5 år senare sitter jag här och ber mina elever hitta rätt frekvens 😉 Vad man undviker mest är det som ger störst utveckling, eller hur?

I början är just den biten klurig, att hitta rätt. Men när jag försökte få fram en bild av detta i huvudet, som jag kunde förmedla till er, blev det inte enbart i form av de typiska vågorna som exempelvis ljud eller energi kan mätas i. Det blev ett spindelnät. Tunna, tunna trådar av energi där man får försöka pricka in sig på rätt. Ibland lite upp, lite ner eller kanske bakåt eller framåt. Hur känns det då när man träffat rätt? Jo, det känns just rätt. Och här insåg jag att det faktiskt är lättast med ens egna djur. Du vet egentligen hur ditt djur känns, du umgås med det varje dag. Du har varit i den energin så många gånger förut. Så leta efter den punkten då det helt enkelt känns rätt.

Behöver du hjälp på vägen? Läs mer om min djurkommunikationskurs här: http://www.medvitund.se/kurser-2/

Lämna ett svar