Om Beatrice

Jag är nyfiken, vetgirig, viljestark, ärlig, öppen, inkännande och mycket mer än så. Och jag har den fasta tron att allt är möjligt. Jag arbetar som massör, healer, djurkommunikatör och hästtränare. Jag vägleder gärna dig tills du också inser att allt är möjligt. Tills du ser möjligheterna med din kropp och allt du kan utföra, på flera plan. Allt du kan göra och vara för dig själv, för din omgivning, för dina djur och för hela världen. För du är magisk och har alla möjligheter att vara just den du önskar och drömmer om!  Jag arbetar helst ur ett holistiskt perspektiv där jag kombinerar mina kunskaper och skapar en helhet. Min vision är kärleksfulla möten i frihet för personlig utveckling.

Vägen hit:
Under min uppväxt har alltid djuren funnits i mitt liv och från tidig ålder har jag ”arbetat” med människor, en fördel då ens föräldrar äger ett turistföretag. Jag var inte många år när jag bestämde mig för att jag ska spendera mitt liv med att arbeta med djur och människor. Och det har nog alltid varit självklart för mig att vara egen företagare.

Mitt mål är och förblir att jobba som hästtränare och instruktör, men vägen dit är tämligen krokig. 2016 valde jag kroken till att bli djurkommunikatör och healer, 2017 valde jag att utmana min rädsla för att ge och ta emot beröring och utbildade mig till massör för människa. I nuläget arbetar jag heltid med Medvitund, mestadels med massage men erbjuder även healing, djurkommunikation och hästträning samt kurser och lektioner inom dessa ämnen. Förutom detta blev jag diplomerad massör i juni 2017 och kommer under hösten 2018 fortsätta till certifierad massör samt medicinsk massageterapeut hos Svenska hälsoteamet. Drömmar framöver är att fördjupa mig inom det mediala, utbilda mig till Frejaprästinna samt utvecklas inom hästträning. Samt även utvecklas inom massage.

Erfarenheter:

  • Ridskola inom engelsk ridning och westernridning, medryttare, fodervärd.
  • 2012-2015 studerade jag på Berga naturbruksgymnasium inriktning häst.
  • 2014 startade jag ihop med andra personer projektet Hästresan.
  • 2015 Canis hundskola, onlinekurs i klickerträning
  • 2015 praktik på 5 månader hos Hanna Engström, Gotlands ridakademi
  • 2016 utbildning hos Sonja Rantila till djurkommunikatör
  • 2016 dipl. healer för Regnbågsflamman
  • 2016 elev hos Lina Petersdotter Johansson
  • 2017 januari-juni Utbildning till Diplomerad massör
  • 2018 (augusti) påbörjar utbildning till cert. massör och dipl. medicinsk massageterapeut