Inkännande massage

 

Inkännande massage:
En av anledningarna till att jag utbildade mig till massör var att jag upplevde ett stort behov av massage hos de kunder som var hos mig på healing. Därav föll det sig naturligt att kombinera massagegreppen med healing. Under inkännande massage låter jag min intuition vägleda mig till var och hur jag ska arbeta. Därmed anpassas varje behandling till precis vart du är och vad du behöver just nu. Metoden ger mig möjlighet att hjälpa dig medvetandegöra och släppa taget om smärta, minnen och beteenden som inte längre behöver finnas hos dig, samt gör dig mer medveten och närvarande i din kropp.

Mina kunder upplever behandlingen som väldigt avslappnande och skön. Mitt egna lugn smittar av sig på kunden och skapar en trygg mötesplats. Med min erfarenhet och den empatiska förmågan lyckas jag oftast gå till precis de platser där kunden har ont eller problem och kan i många fall hitta en underliggande orsak. Det är inte alltid vi lyckas lösa problemet, men många gånger skapas en större förståelse som i sin tur kan bidra till läkning. Massageformen passar dig med muskelspänningar, stress, ångest, sorg, ilska, trötthet eller depression. Men såklart också dig som bara önskar en mer medveten närvaro i din kropp och därmed också i ditt liv.

Healingen som massagen kombineras med är en universell kärleksfull energi som hjälper kroppen till självläkning på alla plan, från andligt till emotionellt och fysiskt. Den balanserar chakran och hjälper dig bli lugnare och mer närvarande i din kropp.

Jag erbjuder denna massage i Stenkyrka, 60, 90 eller 120 minuter.

”Underbart och helt avslappnande så bra massage.”
– Anne Gardelius

”Fick massage igår, och Beatrice hittade en massa hemska knölar samtidigt som vi tillsammans fick oss några goa skratt!”
– Ingela Jakobsson


Foto: Ebba Lund

(Vanligtvis sker massagen ej mitt i hästhagen.)