Kurser

En annan del av Medvitund är kurser, workshops och studiegrupper. De finns både här på Gotland, jag kan åka Sverige runt för att hålla i dem och de finns på distans. Du som vill anordna en kurs på din ort betalar halva priset mot att du hjälper mig med lokal (billigast/enklast är såklart hemma hos dig), sovplats till mig och såklart att få ihop tillräckligt många kursdeltagare. Minsta antal är 3 stycken för att en kurs ska bli av.

Kurser/föreläsningar jag kan hålla är bland annat inom andlighet, träna upp sin intuition, djurkommunikation, healing, hästträning/problemlösning och attraktionslagen. Hör gärna av dig med dina behov så skräddarsyr jag just för detta!

Distanskurser:
Just nu finns dessa distanskurser att köpa:

Stå i din styrka, för dig som vill kunna stå upp för sig själv gentemot omgivningen på ett kärleksfullt sätt.

Hela ditt rotchakra, för dig som vill känna trygghet och stabilitet i livet.

Ett liv i lätthet och tillit, för dig som vill veta mer om hur du använder attraktionslagen för att uppfylla dina drömmar.

Pris som självstudiekurs: 500 kr
Pris som kurs med coahning/kontakt med mig: 1000 kr
Köpa till coachning i efterhand: 700 kr

Djurkommunikation och själskommunikation, för dig som vill kunna kommunicera telepatiskt/intuitivt med bland annat djur.
Pris: 800 kr. Det ingår en healing samt coachning/kontakt med mig.

För mer information om kurserna, maila medvitundgotland@gmail.com

”Jag hade fastnat i mitt sätt att tänka när d gäller att kommunicera med djur, jag hade tappat tron om att jag kan nog inte detta. Skrev i desperation till underbara Beatrice, fick bra pepptalk och så fick jag prova på en av hennes hästar, jag skrev ner det jag fick till mig och det visade sig att mycket stämde. Massa plus till Beatrice med sitt lugn och tålamod.”
– Helena Gustafsson