Healing

Allt som finns på denna jord, i detta universum, består av energi. Energi kan aldrig försvinna eller ta slut, men det kan ändra form/frekvens. Healing är en form av en energi. Det finns flera olika varianter av healing, precis som det finns olika former av massage. Den vanligaste är reiki, men det finns även änglahealing, kristallhealing, silvervioletta flamman, hjärta till hjärta och många, många fler. Just jag är utbildad inom Den Schamanska Regnbågsflamman och erbjuder även healing där jag tar hjälp av änglar, guider, Moder Jord eller universum.

Healingenergin är kärleksfull och hjälper dig till självläkning, på alla plan. Det mina kunder har upplevt att healingen hjälpt dem med är:
Ökad rörlighet/mindre smärta och spänning
Förståelse och läkning av rädslor, trauman och minnen från detta samt tidigare liv
Ångest
Sorg
Depression
Obalanser i kropp och själ
Trötthet
Släppa taget om relationer, oro med mera
Få en ökad förståelse för livet och sig själv

Healing kan ges till allt levande, alltså kan exempelvis både du och dina djur bli hjälpta av denna behandlingsform. Healing tillhör alternativmedicin och forskningen har ännu inte helt kommit i kapp angående de läkande möjligheter som finns, men jag hälsar dig varmt välkommen att upptäcka hur healing kan hjälpa just dig!

Healing av djur på plats: Jag kombinerar handpåläggning med lätt massage.
Healing av människa på plats: Läs mer om Inkännande massage. En behandling kan bestå av enbart massage eller enbart healing, men jag kan inte själv välja bort den ena delen.
Healing på distans: Djur, människor eller platser. jag kopplar upp mig och känner in det jag ska jobba med.

Boka här