Djurkommunikation

Djurkommunikation är en form av telepatisk och intuitiv kommunikation som sker över artgränserna. Den kan ske på plats eller på distans. Det går till som så att jag tar kontakt med ditt djur genom att öppna upp mitt hjärta och medvetande mot det. Under samtalets gång kan jag få reda på rädslor, vad den tycker om/inte tycker om, vad den önskar för förändringar, om den har ont någonstans med mera, beroende på vilka frågor du ber mig ställa. Samtalet tar ca 20-40 minuter. Den informationen jag fått från djuret skriver jag ner och skickar till dig. När du har läst igenom önskar jag att du kommer med feedback på det jag fått fram samt att vi då diskuterar hur vi enklast gör med betalning.

Själva samtalet sker inom mig genom att jag får till mig ord i form av tankar, jag får till mig bilder och filmer samt emotioner och känslor ifrån kroppen. Jag upplever det som rena samtal, precis som om du och jag pratade med varandra. Skillnaden är att dessa samtal utspelar sig i mitt huvud och förstärks av bilder, filmer och känslor.

Det som, enligt mig, känns viktigast att du förstår när du kontaktar mig som djurkommunikatör är att jag aldrig kommer kunna fixa de eventuella problem som finns, bara så där. Jag kan inte säga till din katt att sluta kissa utanför lådan, säga till din häst att sluta vara rädd för transporten eller säga till din hund att den måste sluta skälla på främlingar.

Det jag däremot kan göra är att jag pratar med djuret om vad hen tycker är obehagligt eller varför det gör på ett visst sätt. Det kanske kommer upp något minne som påverkat djuret, eller så får jag veta vilka känslor som kommer upp kring detta. Genom att möta minnena eller känslorna kan djuret läka. Ungefär som när du går i terapi eller hos en psykolog. Genom att ni pratar om olika saker, du får svara på frågor och att du får stöd i processen av någon annan kan du läka dina saker. Ungefär samma grej händer hos djuren under ett samtal. Bara det att någon verkligen lyssnar på vad djuret har att säga kan göra stor skillnad.

Skillnad, ja. Visst kan beteenden ändras och saker läkas under samtal. Eller efter samtalet. Ibland räcker det med ett samtal, ibland behövs det flera. Ibland behöver du som djurägare ha det där extra tålamodet och ge ditt djur några samtal, healingsessioner eller en kombination av båda delar för att ni ska kunna nå de mål du har. I många fall behöver du också titta på dig själv. Vilka mönster bär du med dig? Hur påverkar ditt agerande dina djur? Vilka mönster speglar ni hos varandra? (Mer om speglingar och mönster kommer i morgon.)

Det jag allra helst vill be dig om när du bokar ett samtal – Ha ett öppet sinne. Djuret kanske uppfattar saker annorlunda gentemot vad du gör. Eller så vill djuret prata om helt andra saker än det du tänkt dig. Jag kan vinkla samtalet, men jag kan inte styra det. Då blir det fel. Det jag också kan göra, och gör redan under samtalet, är att jag försöker formulera så gott jag kan för att du ska kunna förstå. Jag finns också tillgänglig att svara på frågor i efterhand, över mail eller telefon. Det jag och djuret allra helst önskar är att du ska förstå.

Här kan du läsa några av de samtal jag haft med Klaras djur.

Boka djurkommunikation Här. Jag har numera också möjlighet att åka hem till dig och ditt djur.